Charles Jenny
Charles Jenny Studio
1:200A bis copie.jpg

Tuillière stadium competition

Tuillière stadium competition

In order to integrate into the urban fabric, the structure of the Tuilière stadium is presented as an assembly of several elements. These dialogue with each other in a play of mushroom-shaped cantilevered roofs overlapping one another. The overall shape of the roofs was determined according to accessibility—to the bus terminal, the future metro m3, and pedestrian paths—inviting visitors to enjoy the covered public space. An equivalence is found in the relationship between public/private and outside/inside. Date: December 2016.

IMG_0639.jpg
1:200A.jpg
IMG_0620.jpg
1:200B.jpg
1:500B.jpg
IMG_0663.jpg
Coupe50final.jpg
coupes200final.jpg

2016 © Charles Jenny, all rights reserved.