Charles Jenny
Charles Jenny Studio
IMG_0369.jpg

Sylvester walk

Forest trail.

Objective: Design and build the scenography for the talented Tenuta association showroom. The layout of the room began with the existing feature of the dedicated space: a built-in wardrobe. The repetition of this structure, with the addition of cantilevered shelves, produces a “forest” ambiance for passers-by. As in a wooded environment, an overall view is impossible and only movement allows one to perceive the salient features. The various artists’ creations “grow” on the branches of the trees. Modular installation, no fastening system used, adaptable to any type of environment. Trail realized with the texts of my dear colleague and friend, Valmir Rexhepi. Date: January 2017. Photo: @ Olivia Schenker

IMG_0359.jpg
IMG_0362.jpg
4.jpg
5.jpg

2017 © Charles Jenny, all rights reserved.